Fredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Heart Slows Down (Reincarnated)

Vår kjære venn Aaron Lee Tasjan slipper ny plate i høst. Det vil si, det er på en måte en gammel plate, men den er ny likevel. La oss forklare.

Karma For Cheap kom ut i fjor, men som den kameleonen Aaron er, så tok disse låtene et annet liv ute på veien. Aarons oppfatning av at sjangere bare er en hemmende greie han ikke forholder seg til har også gjort at han valgte å spille inn hele Karma For Cheap (Reincarnated) på nytt. Alle låtene fremstår i en mye mer akustisk og nedstrippet tapning, nærmere det de gjorde da han skrev dem. Du får også den uutgitte låten “My Whole Life Is Over (All Over Again)” som en del av pakken. 

Singelen “Heart Slows Down (Reincarnated)” gir et godt inntrykk av hva vi har i vente. 
Videoen, der Aaron med “Complaint Departement” tusjet på t-skjorten, får grisekjeft av alt og alle – er laget av Bobby Dean Orcutt og Joey Kneiser. Og den slutter på verdens mest perfekte vis. Den ultimate løsningen for alle problemer. Alle som noen gang har fått en klem av Aaron Lee Tasjan vet akkurat hva vi snakker om.

Kos dere med videoen! Plata kommer 30. august – på årsdagen til originalen.

Du kan kjøpe den på Aarons Bandcamp!

Forrige artikkelPat Reedy & The Longtime Goners på Norgesturné
Neste artikkelTyler Childers – Country Squire
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here