Fredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – My Whole Life Is Over (All Over Again)

Aaron Lees gjenfødte plate Karma for Cheap – Reincarnated slippes den siste fredagen i august, akkurat tidsnok til å bli en snakkis under årets Americanafest. Dette er den andre singelen fra platen, og den første av de to låtene som ikke var på originalen. 

Låten ble skrevet med Karma i tankene, men Aaron følte ikke at den passet inn. Nå har han spilt den inn på nytt, med et helt vidunderlig deilig piano som akkompagnement. Jeg må innrømme at låten gir meg heftige flashbacks til den magiske formiddagen da vi fikk besøk av Aaron på ranchen vi leide i Nashville – og han fremførte tre låter på et surt piano som med han ved tangentene låt intet mindre enn overjordisk.

Som han nevnte i forkant så hadde han nettopp begynt å utforske bruken av piano i låtene sine – og ønsket å spille på pianoet Elvis hadde brukt for å gi låtene en ny dimensjon. Og det er helt tydelig at den utforskingen har båret frukter, for dette er enkelt og greit en av de aller fineste låtene Aaron Lee Tasjan har laget. 

Han forteller også til Billboard at den neste platen (som er sånn 1/3 ferdig innspilt) tekstmessig vil bli mye mer personlig – i retning av “My Whole Life is Over (All Over Again)”. Vi gleder oss mildt sagt til Reincarnated, og enda mer til å høre hva han kommer opp med til neste plate… 

Forrige artikkelSinglefredag: Mighty Magnolias, Malin Pettersen, Ancient Shapes
Neste artikkelUp On The Ranch 2019 – fredag
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here