JP Harris hadde klatret ned fra stigen sin, kokt opp en tønne med Gumbo, invitert en haug venner med instrumenter inn i hagen bak Fond Object, og arrangerte det tredje årlige Sunday Coming Down party.

Vi ble budt på skikkelig saftig Honky Tonk fra Tommy Ash, som virkelig sjarmerte og imponerte under presenningen i bakhagen. Gitaristen hennes leverte langt over forventet en søndag formiddag, og platehoarder Klausen sikret seg en cd til veien hjem.

Dagens hovedattraksjon gikk på scenen klokken 15, og het naturligvis Aaron Lee Tasjan.

Årets store artist, som var på alles lepper og som var å finne på alle scener gjennom hele byen, var den perfekte laid back-artisten å plassere i en kokvarm bakhage.

Det rocket noe så infernalsk der inne, folk hoiet og klappet og ungene danset og stod på.

Sønnen til gitarist Brian Wright entret scenen på nest siste låt, og 5-6 åringen leverte et danseshow som imponerte til stående applaus. Wright er jo den ultimate kule gitarist. Akkurat et sånt skjegg jeg misunner, pilotsolbriller og en rocka gitarstil som passer Tasjans låter helt perfekt.

Etter at Tasjan hadde levert både nye og gamle låter, rocket, tøyset og virkelig levert et sett som viser hvorfor alle snakker om ham – så lot han en dame i publikum spille gitar på siste låt, og så takket han pent for seg.

JP Harris overtok scenen, og leverte et respektabelt countrysett med en rekke gjester som ga til beste en god miks av JPs låter og fete coverlåter. Spesielt Kelsey Waldon imponerte.

Til slutt fikk vi med oss et temmelig ellevilt sett med Blackfoot Gypsies, før turen gikk til Ted’s Montana Grill – og et berg med bisonbiff.

Da gjenstår pakking av Torbjørns hundrevis av LPer, før ferden går hjemover mot nordligere (og takk og pris litt kaldere) breddegrader…

Thank you, Nashville. We love you!

 

SHARE
Forrige artikkelAmericanafest, Nashville – Dag 5
Neste artikkelSigne Marie Rustad – Hearing Colors Seeing Noises
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here