I dag tidlig fikk vi nyheten om at Chris Porter i natt norsk tid omkom i en bilulykke mens han var ute på turné.

I april i fjor ga Chris Porter ut sin solodebutplate This Red Mountain som fikk mye og velfortjent god oppmerksomhet der ute i Americanaland og vår egen Rune Torsteinsen hadde albumet på sin liste over beste album. Fra tidligere kjenner vi han fra hans tidligere band Some Dark Holler og hans samarbeid med bandet The Pollies. I September fikk vi oppleve ham live på Basement East i Nashville, når han var en av Aaron Lee Tasjans gjester på AMA Kickoff.

Chris Porter AMA 2015

Porter var igang med sin nye plate, produsert av Will Johnson og basset av Shonna Tucker, som var planlagt utgitt til neste år.

Med en stemme som til tider kan minne om Mike Cooley fra Drive-By Truckers, og fordelen av å alltid være den høyeste mannen i rommet – så var Porter en imponerende frontmann. Og for alle som satte pris på This Red Mountain, så var han også en utrolig låtskriver.

Vi lar Chris Porter selv si takk for reisen med låten “All I Do Is Leave”, som han skrev sammen med Aaron Lee Tasjan – og som får en underlig dobbel mening akkurat idag.

Forrige artikkelThe Farmer Trilogy tilgjengelig på vinyl
Neste artikkelStephen Simmons tilbake i Norge
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here