Jack Stillwaters tredelte utgivelse av The Farmer har nå resultert i en aldeles lekker vinylutgivelse. Platen presenteres med fullt gatefold-cover, og en bok spekket med bilder fra tiden låtene omhandler.

Vi skrev om Part1, Part2 og Part3 etterhvert som de ble utgitt, og det er ingen hemmelighet at vi er veldig glad i både platene og konseptet. Når det hele nå foreligger komplett, med alle låtene samlet som en lang fortelling – så er det tydelig hvor Jack Stillwater har ønsket å gå med det hele. Dette er enkelt og greit et av årets aller beste album, og fortjener å ligge under en haug med juletrær når desember nå nærmer seg.

Du får kjøpt platen på Jack Stillwaters konserter og selvsagt hos Big Dipper.

Jack Stillwater - The Farmervinyl3

Jack Stillwater - The Farmervinyl4

Jack Stillwater - The Farmervinyl5

Forrige artikkelBrand New Opry på Gamla i Oslo
Neste artikkelChris Porter har forlatt oss
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here