Endelig kommer Jack Stillwater til vestlandet! Fortsatt på opptur etter 2016, det som var Jack Stillwaters år, så tar bandet med seg den utsøkte The Farmer trilogien sin, og drar vestover.

Platen ble av en samlet redaksjon kåret til årets norske album her på Dust of Daylight, og Jackene har reist land og strand rundt for å møte et sultent publikum. De har også bidratt med musikk til filmen “Kings Bay” – der man vel dessverre må konkludere med at musikken var bedre enn filmmanuset. 

MEN – det ble i hvertfall en urfet musikkvideo ut av det… 

Fredag 21. april spiller de på Iris Scene i Odda – Facebookevent her.

Og lørdag 22. april spiller de på Madam Felle i Bergen. Facebookevent her.

Du vet at du må være der! Dette er et av landets aller beste band for tiden.

 

Forrige artikkelSam Outlaw – Tenderheart
Neste artikkelEkslusiv førpremiere på Mighty Magnolias – From A Higher Ground (Single)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here