fbpx
Forsiden Alle poster Americana Ekslusiv førpremiere på Mighty Magnolias – From A Higher Ground (Single)

Ekslusiv førpremiere på Mighty Magnolias – From A Higher Ground (Single)

Hør første smakebit fra Mighty Magnolias neste plate, her på Dust Of Daylight!

I fjor slapp Bergens-bandet Mighty Magnolias sin debutskive Somewhere North Of Nowhere. Ei skive som endte opp som en av de beste norske skivene i fjor.
Nyheten om at de allerede i år er i full gang med oppfølgeren ble selvsagt mottatt med hurrarop og gledestårer.

Mighty Magnolias har i våres igjen inntatt studioet til brødrene Amund og Henrik Maarud; Snaxville Recordings. Albumet er ifølge frontmann og vokalist, Emil Nordtveit, ventet å komme ut høsten 2017. Første singel fra skiva er ventet å treffe verden på digitale plattformer i løpet av denne eller neste uke.

Det er derfor med stor glede at vi hos Dust Of Daylight kan presentere første singel allerede i dag. Låta «From A Higher Ground» er akkurat så fin som vi har våget å håpe på.
Erik Rollands røffe og deilige gitarlyd og vokalen til Emil Nordtveit og Ine Tumyr gir meg noe av den samme feelgood-stemningen jeg får av å høre på Tom Petty.

Her er det altså bare å glede seg, for om denne låta representativ for resten av den kommende skiva, så har vi ei knallgod skive i vente fra Mighty Magnolias.

Følg med fremover! Her kommer single, konserter og skive, som alle bør få med seg.

Forrige artikkelJack Stillwater på vestlandsturné
Neste artikkelFredagsvideo: egil olsen – better man
Rune Torsteinsen
Rune Torsteinsen, odøling -67 modell. Har en bakgrunn som dj fra åra rundt 1990 på ei lokal bule hvor blues, sørstatsrock og pubrock sto høyt i kurs. Men selv om bula gikk dukken, så beholdt jeg interessen for musikk. I dag spiller jeg fortsatt gammel Lynyrd Skynyrd og Little Feat. Lone Justice og Maria McKee vil jeg alltid ha med meg. Det samme gjelder for Son Volt og Jason Isbell. Min største hobby og tidstyv er nok jakten på nye og ukjente artister. PS. Jeg liker både country & western.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here