Fredagsvideo: Odd-Erik Lothe & Mighty Magnolias – Rust

Vi må nesten dele enda en fredagsvideo med dere. For to av våre favoritter, Odd-Erik Lothe og Mighty Magnolias har slått sine pjalter sammen og i mine ører oppdatert låten “Rust” som ble sluppet som singel i fjor.

Lothe beskriver den som en “midtlivskrise kamulfert som vårsong”. Det er enkelt og greit nesten uansvarlig fengende fra Lothe og Magnoliaene – vi ønsker oss rett og slett mer… 

Men inntil videre – ta denne med inn i helgen, og la oss krysse fingrene for at livet er litt mer enn rust… 

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Lilly Hiatt – Records
Neste artikkelBrent Cobb – Providence Canyon
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here