Fredagsvideo: Lilly Hiatt – Records

Lilly Hiatt slapp nettopp den hjemmesnekrede videoen til låten “Records” fra kanonalbumet Trinity Lane fra i fjor. Mandag spiller hun en utsolgt konsert på Moskus i Trondheim, som eneste stopp i Norge under den pågående Europaturéen. 

Ha en fortreffelig helg, her skal vi gråte våre modige tårer over å gå glipp av Moskuskonserten… og høre på “Records” på repeat.

Forrige artikkelAshley Monroe – Sparrow
Neste artikkelFredagsvideo: Odd-Erik Lothe & Mighty Magnolias – Rust
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here