Steinar Kalander og Vibeke Sjøvold er begge kjente navn for Oslos og landets country og americana-interesserte. Nå slår de sine talenter sammen og danner/gjenoppliver countryklubben Brand New Opry som vil få et hjem på legendariske Gamla.

Klubbkonseptet vil være et forsøk på å samle alle spredte interesserte til mer eller mindre faste kvelder, der konsert & country-bingo vil være trekkplasteret.

Brand New Opry lover at de har en rekke spennende navn på blokka for 2017, men tyvstarter allerede nå med selveste Doug Seegers. Skal man først åpne et nytt Opry, så starter man naturligvis med en Askeladd som har stått på scenen i The Ryman i Nashville – og som kan skilte med samarbeidspartnere som Emmylou Harris og Buddy Miller.

Den første Brand New Opry går av stabelen i kveld, 19. oktober – og da altså på Gamla i Oslo. Sjekk Facebookevent.

Minst like spennende som Doug Seegers er jo konseptet Country-bingo, som gir alle en god grunn til å ankomme tidlig. Her er hva de sier om konseptet som vil ledes av Miss TCB (Taking Care of Bingo) og som starter 20:30:

Køntri-Bingo er nært beslektet med Køntri—Quiz hvor det er lurt å kunne navnet på de inntil 75 låter som skal avspilles og som en skal kjenne igjen på ei nummerert liste, som en skal finne igjen tallet på, på en Bingo-kupong og som skal gi ex antall rekker med premier. Grunnkonseptet får vi låne av oppfinner og 80-talls klubb Rebell på Grünerløkka.

Torsdagskvelden er altså spikret. På med bootsa og ut i Oslos gater – retning Gamla!
Dører 20:00. Country-bingo 20:30. Doug Seegers 22:30. 

Forrige artikkelBrian Ritchey på Norgesturné
Neste artikkelThe Farmer Trilogy tilgjengelig på vinyl
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here