Hør her Oslo! Dette skjer på torsdag 2 februar! The Black Lillies kommer til byen. Et av dagens aller beste americana-band. Deres nyeste album Hard To Please ble endelig sluppet på strømmetjenester i Europa og i den forbindelse er de på sin aller første turne her på kontinentet.

De har allerede lagt Sverige for sine føtter, og nå står Norge og Oslo for tur. Dette bandet bestående av fem mann og en kvinne fra Knoxville, Tennessee, har spilt på The Grand Ole Opry en hel haug av ganger, og nå står altså The Brand New Opry på Gamla i Oslo for tur. DETTE kjære østlendinger og Oslofolk må dere ikke gå glipp av.

#FB-event 

Jeg så, hørte og opplevde The Black Lillies et stykke utenfor Stockholm på lørdag kveld. Jeg skal hilse og si at de blåste alle de tilstedeværende overende. Cruz Contreras og gjengen hans er et fyrverkeri av et liveband. De anses for å være vår tids aller beste band fra Knoxville. De nevnes i samme åndedrag som The Band og Grateful Dead. Og tro meg, jeg kjente et psykedelisk drag av Dead komme fra scenen lørdag kveld. Bandets mix av country, folk, blues og jazz vil treffe deg umiddelbart. The Black Lillies spilleglede kommer til å ta tak i deg og dra deg inn i sinnsstemning slik at du glemmer alt om tid og sted. Husk gode sko, du kommer til å danse!

Folkens! Ikke nøl, skaff billett til konserten med Black Lillies torsdag 2 februar kl.20.00.

KJØP BILLETTER

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here