Brian Ritchey har tatt turen fra Nashville, og er ute på sin første Norgesturné. Ritchey klassifiseres ofte som Nashville noir – i den gode gamle alt. country-båsen, eller som litt rocka Americana. Det siste han gjorde før han dro fra Nashville var å gjøre en konsert sammen med vår gode venn Jon Latham på High Watt.

Søndag spilte han en forlengst utsolgt konsert på Himsligt på Ferkingstad, og rapportene derfra kan tyde på en artist som er klar for å legge Norge for sine føtter.

I kveld (18/10) spiller han på Buckleys i Oslo, torsdag på Victoria i Bergen, og fredag og lørdag på Kulturnatt i Haugesund.

18. oktober – Buckleys, Oslo – Facebookevent.
20. oktober – Victoria, Bergen – Facebookevent.
21. oktober – Kulturnatt, Haugesund.
22. oktober – Kulturnatt, Haugesund.

Forrige artikkelNeal Hoffmann – live på Logen Bar
Neste artikkelBrand New Opry på Gamla i Oslo
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here