Vår gode venn Neal Hoffmann er endelig klar for Logen Bar i Bergen og norsk sleppefest for den nye platen Untrained Heart som vi skrev om i sommer. Som gjestemusikere vil vi møte Corinne Camillo på Fagott og Jens Kristian Mørkeby på piano, og trolig noen fler.

Du kan finne mer info på Facebookeventen, og billetter selges i døra.

Fra anmeldelsen av Untrained Heart:

“Untrained Heart er spekket med flotte låter og nydelige arrangementer. Hoffmann har som nevnt en unik evne til å arrangere og produsere melodier og skape lydbilder som alene skaper stemninger. At tekstene hans er gode er naturlig nok en forutsetning for at det skal fungere – men det er på en måte ikke det viktige. For det stemningene som er fokuset her. Stemmen til Hoffmann er senter for oppmerksomheten – han har en herlig range – og bruker den for alt den verdt, og så flyter instrumentene perfekt rundt ham, lagvis eller alene – og fylles det opp med små snedige valg der det er luft.”

Norsk releasekonsert for Untrained Heart altså.
Logen Bar i Bergen, torsdag 27. oktober klokken 20:00.

 

 

Forrige artikkelDoD Sessions: Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers
Neste artikkelBrian Ritchey på Norgesturné
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here