Den utsøkte EP-trilogien til Jack Stillwater skal nå samles og slippes på 180g vinyl.

De tre EPene fikk ravende gode tilbakemeldinger overalt, og her hos oss skrev Johnny om både The Farmer, The Travel og The New Life.

De åpner nå opp for et eksklusivt forsalg av de 50 første eksemplarene av platen. Disse eksemplarene blir signert av hele bandet. Terje Epenes i Jack Stillwater sier:

“The Farmer Trilogy på vinyl, blir en enkel 180 grams godsak med 11 siders booklet i et gatefoldcover og som inneholder nye bilder, tekst og et ekstra instrumentalkutt som siste spor, som går under navnet “Home”.”

Platen slippes i løpet av september. Platesalget starter klokken 11 IDAG, 24. juni.

Pakken til de som forhåndsbestiller vil bestå av vinylen, signert og nummerert, og eksklusive minipostere av coverbildene fra EP-releasen.

Det er først til mølla, så ta kontakt med Jack Stillwater på vinyl@jackstillwater.com.

Så snart platen er Jack Stillwater i hende, så sendes den ut til de som har forhåndsbestilt. Tilbudet er bare aktivt i to uker, så hiv deg i gang!

Forrige artikkelThe Margarets slipper “Alain Delon/Rubber Rubbish” på vinyl
Neste artikkelFredagsvideo: BJ Barham – Rockingham
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here