Fredagsvideo: BJ Barham – Rockingham

BJ Barham, vokalisten fra American Aquarium har spilt inn sin første soloplate, og gitt den navnet Rockingham. Han samlet enormt med støtte i løpet av Kickstarterkampanjen sin, og platen er både innspilt og trykket – og snart klar for lansering.

I kjølvannet av suksessen American Aquarium oppnådde med det Jason Isbell-produserte mesterverket Burn. Flicker. Die. så tok Barham et oppgjør med seg selv og egen livsstil.

Det avstedkom i totalt kutt av rusmidler, giftermål og den selvutleverende Wolves som kom ut i februar i fjor.

Under bryllupsreisen i fjor sommer, der han og kona dro rundt i Europa for å oppleve gammel, europeisk kultur – så dukket disse låtene opp. De passet ikke inn hos American Aquarium – og planen om en soloplate dukket raskt opp.

I juli turnerer han Storbritannia, og fra august så drar han på kryss og tvers gjennom hele USA.

Første video er nå klar, og den er naturlig nok ukens fredagsvideo her på Dust of Daylight. Spill av i toppen av artikkelen.

 

Forrige artikkelEksklusivt forhåndssalg fra Jack Stillwater
Neste artikkelFredagsvideo: Jeff Porter – Jimmy Lee
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here