Fredagsvideo: Jeff Porter – Jimmy Lee

Denne uken spiller Jeff Porter sin første soloturné i Norge, etter flere besøk med The Rainmakers. Han besøkte DoD Live i Bergen i går, og I KVELD kan du treffe den hyggelige herren fra Olathe i Odda. Seinere finner du ham i Steinkjer, på Brekstad,  i Oslo og i Skoppum. Full turnéliste finner du her. Det er litt billetter igjen litt rundtomkring, så sjekk linken for å finne kontaktinfo.

Vi hadde Jeff Porter på besøk i DoD Sessions i fjor, og vår mann Eddie er jevnlig i Kansas City for å se til at alt går skikkelig for seg der borte. I 2011 filmet han denne – en av Jeff Porters absolutt vakreste låter, om onkelen Jimmy Lee.

 

Forrige artikkelFredagsvideo: BJ Barham – Rockingham
Neste artikkelThe Margarets – Alain Delon / Rubber Rubbish
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here