DoD Sessions: Jeff Porter

Jeff Porter er endelig klar med oppfølgeren til utsøkte 15 Miles fra 2006. Det siste året har har han tilbrakt mye tid i studioet til Rainmakerskollega Pat Tomek, og resultatet er platen Even With The Wind, som snart er i butikkene. Vi ble så hyperaktive av tanken på en ny plate fra verdens hyggeligste mann, at vi rett og slett sendte Eddie til Kansas City for å filme tre låter til Dust of Daylight Sessions. Eddie godtok uten å mukke å dekke reisen selv, pakket kamerautstyret og fløy avgårde. Og nå er resultatet klart.

Den ukentlige onsdagskonserten med Bob & Jeff på Record Bar i Kansas City ble avlyst, til fordel for en kamp i sluttspillet i World Series. Kansas City Royals vant til slutt hele World Series, så mange vil mene det var verdt avlysningen. Det førte til at Bob Walkenhorst istedenfor pakket Eddie i bilen, og kjørte ned til Jeff Porter for å lage Dust of Daylight Sessions.

Det er med enorm glede vi kan dele dagens Dust of Daylight Session med bloggleserne. Jeff er filmet hjemme i stuen, med en vintage Gibson som bare brukes ved spesielle anledninger. Eddie har filmet og redigert, og Bob Walkenhorst var sjåfør og publikum.

Låtene vi får høre er “Tumbling Down” og “Autumn In The Distance” fra den kommende platen Even With The Wind, og “Still She Waits” fra 15 Miles.

Takk til Jeff Porter, Eddie Christiansen og Bob Walkenhorst.

Forrige artikkelSpilleliste – November 2015
Neste artikkelLørdagsvideo: Ridiculously Beautiful
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here