Vi kan endelig ønske vår gamle venn Stephen Simmons velkommen tilbake til Norge.

I kjølvannet av utgivelsen av hans siste album A World Without, så besøker han nå Europa på en månedslang turné. Norge er naturligvis på listen, og vi kan møte Stephen på to DoD Live-konserter, samt en rekke andre steder i landet.

DoD Live presenterer Stephen Simmons i Ringebu og i Bergen. Bergenskonserten blir en huskonsert med begrenset plass, så ta kontakt på live@musikkbloggen.no for mer info om billetter.

Om A World Without skrev vi:

A World Without har blitt en livsbejaende og lett filosoferende hyllest til livet som går sin gang på tross av politikk, religion og brusten kjærlighet. Vi spinner avgårde og lever livene våre, og det er mellommenneskelighet og daglig strev som driver verden videre hver dag. A World Without har blitt en positiv plate som man blir glad av, samtidig som den gir nok substans til ettertanke. Stephen Simmons beste så langt. Denne trenger du i platesamlingen.

8. november – DoD Live – Kaupanger, Ringebu. Facebookevent.

10. november – DoD Live – Huskonsert, Bergen. Kontakt live@musikkbloggen.no for info.

11. november – Valhall, Haugesund. Facebookevent.

12. november – Himsligt, Karmøy. Facebookevent.

13. november – Oslo Bonanza, Oslo.

 

 

SHARE
Forrige artikkelChris Porter har forlatt oss
Neste artikkelFredagsvideo: Chris Porter
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here