Fredagsvideo: Chris Porter

Facebook gikk varm i går, etterhvert som Chris Porters musikervenner delte minner og varme ord om artisten som mistet livet i en bilulykke natt til torsdag. Porter var nær venn av folk som Austin Lucas, John Moreland, Caleb Caudle, Aaron Lee Tasjan og mange mange mange flere. I en periode var han på labelen This is American Music, som naturlig nok var knust av nyheten.

Chris Porter var på turné med Porter & The Bluebonnet Rattlesnakes, som bestod av ham, Mitchell Vanderburg på bass og Adam Nurre på trommer.

Chris Porter AMA 2015

Bandet var på vei fra en konsert i Baltimore, etter å ha spilt i Charleston i South Carolina dagen før. I følge Austin Chronicle så var trafikken på I-95 helt håpløs, det hadde vært flere ulykker den dagen – og det var start-stopp hele veien. På et tidspunkt ble den ombygde minibussen til Porter, som hadde stoppet på grunn av veisperringer, brutalt påkjørt bakfra av en semitrailer som ikke stoppet, og Porter og bassist Mitchell Vanderburg mistet livet.

Chris Porter AMA 2015

Trommist Adam Nurre ligger fortsatt på sykehus med alvorlige skader, men skal være bevisst. Nyhetsreportasjene fra ulykkesstedet viser at minibussen var ugjenkjennelig etter ulykken, så kollisjonen har vært ufattelig kraftig. Flere andre biler ble truffet av semitraileren, uten alvorlige skader. Sjåføren av traileren holdes ansvarlig for ulykken, og sitter pt. i fengsel i South Carolina.

Chris Porter Tasjan AMA 2015

Det amerikanske Americanamiljøet har et unikt samhold, og alle fremhever Chris Porter som en utrolig flott person som vil bli savnet på mer enn ett område. Vi som bare kjente ham gjennom musikken kommer til å savne stemmen og tekstene hans. Det er bare på sin plass at ukens fredagsvideo dedikeres til Chris Porter og Mitchell Vanderburg. Vi har plukket ut noen av våre favorittvideoer med ham, og håper disse vil falle i smak.

Favoritten min av disse er nok “Angel” fra 2014-utgaven av Couch-By-CouchWest.

Sjekk også den flotte “Go on and Leave Me” som ligger i toppen av saken. “Natural Disaster” handler om et forhold der begge er musikere, og “My Home Town” med the Pollies er fra This is American Music-perioden – mens den helt ferske videoen av samme låt med det nye bandet The Bluebonnet Rattlesnakes, er en rivende rocker som viser hva som bodde i denne gjengen!

Forrige artikkelStephen Simmons tilbake i Norge
Neste artikkelZachary Lucky – Everywhere A Man Can Be
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here