Vår kjære venn Austin Lucas kommer på en etterlengtet turné til Norge, etter å ha tilbrakt pandemiperioden i Tyskland. Nå flytter han hjem til USA, og forteller at det kan bli en stund til neste gang han har anledning til å besøke Norge. Det kan med andre ord være lurt å oppsøke en av konsertene, om du vil høre en av sjangerens aller fineste stemmer og en våre aller beste låtskrivere.

Turnéen starter i Bergen 20. juni, og avsluttes på Hønefoss 26. juni.

Turnélisten ser slik ut – og du finner Facebookeventer med billettlinker ved å klikke under.

Bergen 20. juni
Bergen 21. juni
Bergen 22.juni (privat arrangement)
Florø 23.juni (privat arrangement)
Høydalen 24. juni
Trondheim 25. juni
Hønefoss 26. juni

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på epost (rune@) eller Facebook.

SHARE
Forrige artikkelMike Campbell & The Dirty Knobs – External Combustion
Neste artikkelLee Bains + The Glory Fires – Old-Time Folks
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here