Fredagsvideo: Caroline Spence – Angels or Los Angeles

12 november 2019 stod Caroline Spence endelig på scenen i Torbjørns Konserthall i Bergen. Vi hadde jaktet Caroline i flere år, siden vi “oppdaget” henne i 2015. Og hadde flere ganger diskutert mulighetene når vi møttes i Nashville. Så når Anette Walle hentet henne til Tromsø og North Country Fair, så åpnet endelig muligheten seg opp for vår del – og vi kunne få henne til Bergen og til Ringebu og Arnemoen.

Med seg hadde hun strengemester Charlie Whitten, som etter Norgesturnéen hoppet av turnébussen og steg ombord på bussen som tok Andrew Combs rundt i Europa.

Vi har alltid et kamera rullende på disse konsertene, for rein dokumentasjon. Når verden så stoppet opp, så tok lydmaestro og selvutnevnt lydarkeolog Arnulf Østerdal ansvar, og gravde fram en haug av opptakene våre og skrudde så aldeles nydelig lyd at vi ble nødt til å klippe video og dele dette med verden. Det vil komme flere videoer fra konsertene våre, men her er altså første lille glimt fra arkivet.

Vi setter også veldig pris på at dere abonnerer på vår YouTube-kanal. Når vi en dag når 1000 abonnenter, så har vi planer om liveoverføringer og annet gøy.

Abonnere kan du gjøre HER. Tipper også at du finner mye annet fint der inne…

Forrige artikkelPremiere: Robert Moses & The Harmony Crusaders – Living is Easy with Heartache
Neste artikkelPlatebunken: Tidlige sommergleder
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here