Torsdag 10. november fikk Dust of Daylight Live besøk av vår gode venn Stephen Simmons i en leilighet i Bergen sentrum. Årets siste huskonsert fra DoD Live, og med det kan vi stolt fortelle at årets konsertserie uten unntak har vært utsolgt – og totalt sett vår største suksess-serie siden oppstarten for nær fem år siden.

Mannen som fikk æren av å avslutte årets serie er en singer/songwriter som var knust av valgresultatet, men likevel stod opp og frem og leverte et gnistrende show som varte i overkant av to timer.

Sinnet han følte på før konserten fikk fritt spillerom i en utrolig versjon av «Devil’s Work Is Never Done» fra platen Drink Ring Jesus, og du kunne rett og slett merke hvordan han slapp skuldrene når låten var slutt.

Og deretter gikk det slag i slag med gode, gamle låter – og nye godbiter fra den siste platen «A World Without». Stephen fikk besøk av Lakeview Men på 6 låter midt i settet, før han avsluttet med noen av sine aller beste låter. Hele konserten ligger på vår Facebookside, dog med noe pinglete lyd.

(Foto i toppen: Jon Henrik Kismul)

 

SHARE
Forrige artikkelDie With Your Boots On har funnet Bergen
Neste artikkelDingus – Dingus
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here