Countryklubben Die With Your Boots On inntar Bergen denne uken!

Fredag 18. november tar de med seg stjerneskuddet Signe Marie Rustad med fullt band, og møter de lokale heltene Gram Per Person på Chagall.

Sammen skal de lage en aldeles utsøkt kveld spekket med godlåter fra DJ-buret, og to av landets saftigste band på scenen.

I januar skrev vi følgende, som reaksjon på en imponerende god country/americana-helg i Oslo:

“Kan nå vår handlingslammede samferdelsminister sørge for å få hodet ut av biltunnelen og få på plass hurtigtog mellom Oslo og Bergen? Vi skulle gjerne hatt et tilsvarende tilbud i Bergen, men enn så lenge får vi sitte her i varmen (uten snø) og drømme…”

Nå har ikke dette skjedd, samferdselsministeren sitter fortsatt på kontoret og tenker på bilveier og nye bomstasjoner, men Die With Your Boots on lar seg ikke stoppe av detaljer og prøver å oppfylle sin del av ønsket vårt..

De pakker sine boots, sine musikere og instrumenter og tar den lange turen over fjellet (husk vinterdekk, folkens) for å se om Bergenserne kan være like interessert i country og americana som Oslofolket.

Så ta turen til Chagall på fredag kveld. Du finner all info på Die With Your Boots Ons Facebookevent.

Forrige artikkelSpilleliste – November 2016
Neste artikkelStephen Simmons i Bergen – det er videotid
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here