fbpx
Forsiden Alle poster Alt. Country Die With Your Boots On feirer 2 år

Die With Your Boots On feirer 2 år

10. oktober feirer Oslo-konseptet “Die With Your Boots On” 2 år. Gjengen bak konseptet har i disse to årene levért kvalitetscountry, americana, bluegrass og sørstatsrock til et takknemlig publikum. Nå slår de altså på stortrommen, og feiler 2. årsdagen med en konsert med Løiten Twang Depot, The Northern Belle og Lucky Lips på John Dee

Vi sakser rått og brutalt fra presseskrivet;

Die With Your Boots On, Oslos eneste countryklubbkonsept, fyller år den 10. oktober. 2 år er kanskje ikke så lenge, men veldig mye har skjedd på denne tiden. Vi har beveget oss fra kjøkkenet til Revolver og gjort kjelleren til vårt faste tilholdssted. Utflukter har blitt gjort til Crossroad, John Dee, Bushwick, Leiligheten, Mono og Tilt. Artister som har spilt for/med oss er blant andre Bendik Brænne, Daniel Kvammen, Signe Marie Rustad, Empty Bottles Broken Hearts, Seven Doors Hotel, Adam Eaton og Darling West. I tillegg har vi gjort etterfester og dj-oppdrag i forbindelse med konserter av Kacey Musgraves, The Jayhawks, Eric Church og Dixie Chicks. Denne gangen går arrangementet ned på John Dee og på scenen står tre vidt forskjellige, men like fullt strålende band:

LUCKY LIPS
Hvor kult er det ikke at vi har fått med Europamesterne i bluegrass til å åpne 2årsjubileet vårt? Lucky Lips spiller en særegen form for bluegrass med innslag av americana. Bandet har to godt mottatte albumutgivelser bak seg, samt den relativt ferske EPen “Bethea Ranch” som kom i fjor høst. Lucky Lips har ry på seg for å være et forrykende liveband og vi er sikre på at de kommer til å sette en skyhøy standard for denne aftenen.

THE NORTHERN BELLE
The Northern Belle var det aller første bandet som spilte på DWYBO og den gangen var det også bandets første konsert. Siden den gang har bandet gitt ut to singler, med ny singel og albuminnspilling rett rundt hjørnet. De har spilt på de fleste scenene Oslo har å by på og også et utvalg festivaler. Bandet mikser inspirasjoner fra country, folk, blues og norsk folkemusikk til sitt eget særegne, men varierte uttrykk. Med pedal-steel, hardingfele, kontrabass, dobro og mer til, tar The Northern Belle deg med både til seters og til Nashville med vakre låter, ført i pennen av bandleder Stine Andreassen.

LØITEN TWANG DEPOT
Kan det bli mer rotekte enn en gjeng outlaws fra Løiten? Neppe. Løiten Twang Depot leverer bredbeint country som nikker tungt til våre alles kjære Waylon Jennings, Johnny Cash, Johnny Paycheck og Merle Haggard. Her gjelder det å feste sporene på bootsa! Gutta har vært i Nashville og spilt inn et album som skal være rett rundt hjørnet. Med opptreden på Countryfestivalen på Vinstra i sommer bør gutta ©være bra klare for å vise Boots-publikummet hvor skapet skal stå.

Her kan du rett og slett klikke deg videre inn på Facebookeventen.

Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: Now That It’s Too Late
Neste artikkelFredagsvideo: Rune Berg – I Only Dream Of You
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here