Logo ved Pål Hilmar Sollie

Ny måned. Nytt Iceberg. I dag byr vi på nok en uutgitt låt fra Howard Iceberg, som ble fullført i mai i år. Det er en sterk tekst og et viktig budskap som finner veien til sitt publikum gjennom Howards låt «Now That It’s Too Late». Ikke vent for lenge med å si de viktige tingene til de som betyr noe for deg…

Howard_Face_Small«Now That It’s Too Late»—-Basic tracks, acoustic guitar (Dan Mesh, now in my band) and electric bass ( Mike Ireland, now done with music) were put down in March 2007. My track sheet for that first session says «Too sick to sing». Looks like I came back with my vocals three weeks later, and with Mike on harmony vox. Then the song sat there for seven years, maybe a little more personal than I wanted to put out at the time.
Anyways, earlier this year master violinist Grisha Sandomirsky put the solo on. As for the song itself, even if the lesson we learn is too late for us, it might not be too late for someone else. «I see flowers where she fell.» Don’t wait too late.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelDoD Live: Dobbelkonsert med Stig Ulv & Mando Saenz – 16. oktober
Neste artikkelDie With Your Boots On feirer 2 år
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here