Videopremiere: A-11 – This Memory Is On Me

Av og til dumper det ting ned i innboksen som gir meg hakeslepp. Dette skjedde denne uken, når den nye videoen til A-11 ble tilbudt oss for premiere. De har hentet inn Malin Pettersen som ny vokalist og det er tydelig at Malin og A-11 helt klart var ment for hverandre.

A-11 slipper sin nye plate This Memory Is On Me i morgen, og i dag kan vi stolt by på norgespremiere på videoen med samme navn.

A-11 er kjent fra alle landets countryscener, og var i mange år husband på Oslo Opry. For noen år siden fikk de med seg Tore Andersen som vokalist, og planla ny plate i løpet av 2016. Så døde Tore brått og uventet i desember 2015, og planene ble lagt på is.

Etterhvert som bandet fikk summet seg, så dukket gamle venner av både bandet og Tore Andersen opp for å hjelpe. Malin Pettersen, som vi kjenner fra Lucky Lips og Robert Moses sa ja til å synge, Redd Volkaert stilte opp med gitarferdighetene sine, Roy Lønhøiden leverte en låt, Malin skrev to låter, og så hadde de et knippe nye originaler fra Tore Andersen. Og så gikk de i studio for å lage en plate som de har dedikert til Tore Andersen.

This Memory Is On Me kommer i morgen, men idag kan vi nyte Malin Pettersen, A-11 og Redd Volkaerts gitar i en klassisk og særdeles stilfull countrylåt. Du kan høre Tore Andersen helt i starten, en meget passende hyllest til en legendarisk vokalist.

Forrige artikkelThe Sadies – Northern Passages
Neste artikkelSpilleliste – Februar 2017
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here