Fredag 19. januar feirer Die With Your Boots On bursdag på John Dee, med et stjernelag av artister som kommer til å spille fletta av de som er så heldige å få tak i billetter.

Det er fem år siden Die With Your Boots On ble et etablert konsept i Oslo og landets musikkmiljø. Den entusiastiske kompisgjengen startet som DJs med forkjærlighet for god country, og ble etterhvert en konsertarrangør som har gått i bresjen for å gjenetablere countrymusikk som en respektert sjanger i hovedstaden. 

Ikke siden Rootsbølgen på 90-tallet, (beklager altså, men vi lurte dere litt ved å kalle det Roots den gangen, det var strengt tatt countrymusikk, nært beslektet med det vi idag kaller Americana), har vi sett et lignende oppsving i musikkmiljøet her hjemme på linje med det DWYBO har fått til med sine klubbkvelder. Helt i front av denne gjenreisningen der den nye countryen med Jason Isbell i front har blitt kult å høre på – samme om man kaller det Americana, eller country – så har DWYBO stått på barrikadene sammen med Rootsy og Buckleys for å lage et miljø for entusiastene, og samtidig øke interessen hos musikkinteresserte.

Spesielt i Oslo har et imponerende antall gode band sett dagens lys i kjølvannet av den økende interessen, og DWYBO har på tilnærmet naturlig vis funnet sin plass som både arrangør av konserter og klubber – men aller viktigst som bookingagenter for stjerneskuddene Silver Lining, Lucky Lips og Signe Marie Rustad.

Og når de nå inviterer til 5 års jubileum på John Dee, så gjør de det med stil. Ikke bare byr de på alle disse tre bandene – som hver for seg er verdt turen ut av sofakroken, men de har invitert gjester også… en gjesteliste som kan få enhver musikkinteressert til å sikle av glede. Konserten finner sted på John Dee fredag 19. januar, og jeg tror det kan være smart å kjøpe billetter på forhånd. Facebookeventet finner du her. Ta turen ut for å feire og hylle entusiastene som sørger for at det faktisk skjer noe på konsertfronten i sjangeren vår… 

Bare se på denne listen over artister som du får servert: 

Hovedartister fredag 19. januar:

 • Lucky Lips
 • Signe Marie Rustad
 • Silver Lining 

Gjester:

 • The Northern Belle
 • Unnveig Aas 
 • Roger Græsberg 
 • Benedicte Brænden 
 • Lars Beckstrøm 
 • Robert Moses 
 • The Secret Sound of Dreamwalkers 
 • Winding Road

Facebookevent for mer info | Billetter hos Ticketmaster | Info hos John Dee.

Forrige artikkelEric Brace & Jon Byrd på Norgesturné
Neste artikkelCody Rogers – My Heart Is The Most Lonesome Rodeo
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here