Jens Andersson slapp den utsøkte Et lite glas av kärlek i fjor, og hadde planer om å følge opp ganske så kjapt med plate nummer to. Nå viser det seg at det vil ta litt lengre tid enn planlagt – så Jens Andersson og hans utsøkte band slipper idag en singel for å gjøre ventetiden litt kortere. Planen er å slippe en singel til i sommer, og så kommer plata ut til høsten.

Jens beskriver låten på følgende måte: “Låten er vel i grunn en historie om veien fra singel-student-bohem-liv til å tilslutt finne og overbevise drømmedama i Bergen.”

Lytt her, og så finner du den på Spotify til seinere nytelse.


Asbjørn Ribe slapp den digital singelen “Ett skritt av gangen” på onsdag, som fungerer som en god gammeldags vinylsingel med en A og B-side. B-siden er låten “Født av samme mor”. Låten er innspilt i Rune Bergs studio Lydbroderiet, og med seg har han Annar By på gitar, Bjørn Holm på bass Olaf Olsen på trommer, Lise Voldsdal på fele og Thomas Aslaksen, Jonas Alaska og Thom Hell på kor! Platen kommer i høst, og vi blir vel ikke akkurat mindre forventningsfulle av dette. 

Du finner den på alle streamingplattformer, for eksempel . Ta en liten tyvlytt her, og så suser du over til Spotify

 

Våre venner i Silver Lining slapp singelen “Heart and Mind Alike” sist fredag, og gir oss en liten forsmak på den kommende platen som vi har gledet oss til helt siden EPen I’ll Be Waiting For You In The Grey kom i januar i fjor. Platen er lovet i juni, og vil komme ut på Vestkyst Records. Ta en lytt, og så finner du den på Spotify

Forrige artikkelSingelpremiere: Mighty Magnolias – Someone Else
Neste artikkelMary Gauthier – Rifles and Rosary Beads
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here