Mighty Magnolias debuterte med den aldeles utsøkte Somewhere North of Nowhere i 2016, og siden den gang har de sluppet et par singler her og der som har båret bud om en ny godbit fra Hordalendingene. 

Nok en gang har de besøkt Henrik Maarud i Snaxville Studios, og idag har vi den store gleden av å by på en førpremiere på singelen “Someone Else” – som skal gjøre oss enda mer forventningsfulle i forkant av den neste platen – som de håper å ha ute til sommeren.

Med seg på denne låten, og på flere av låtene på platen, har bandet med seg sin gamle venn  Bendik Brænne, fersk Spellemann-vinner. Gitarlyden, stemningen og det lett skitne lydbildet fører oss raskt over dammen til åpne vidder, ørkenområder og bratte fjellsider i horisonten. Teksten trekker oss derimot hjem igjen, og gir oss inntrykk av en utferdstrang som brått har blitt slokket, etter at den han skulle dra med fant seg en annen. Tangentarbeidet til Brænne kombinerer meget godt med gitarene til Erik Rolland.

I’m going back again,
To the streets where they know my name.
I’m gonna hit that road,
But now it’s all the same.
If you belong with someone else.

Følg Mighty Magnolias på Facebook. Singelen er på alle streamingkanaler i morgen!

Forrige artikkelBarrence Whitfield and the Savages – Soulflowers of Titan
Neste artikkelSingelfredag: Jens Andersson, Asbjørn Ribe og Silver Lining
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here