I slutten av januar får Norge storfint besøk fra to av Nashvilles fineste countryartister. Eric Brace og Jon Byrd kommer på en rundtur for å varme forfrosne Nordmenn i vinterkulden.

Jon Byrd er en respektert countryartist i Nashville, og sammen med bandet Byrd’s Autoparts trekker han alltid veldig mye folk til sine konserter – i en by med mildt sagt verdens sterkeste konkurranse i countrysjangeren.

Vår venn Aaron Lee Tasjan har uttalt følgende om Jon Byrd: “There’s a thing, and certain songwriters seem to have it, where they make you lean in when they sing. Jon has that.”

Eric Brace er litt mer sjangerutforskende, og er kanskje mest kjent som frontmann i roots-rock bandet Last Train Home. Brace er tidligere grammynominert, og en velbrukt produsent, og det er to herrer som virkelig kommer til å tilfredsstille fans av genuin country og rootsmusikk som kommer på besøk.

Turnéliste:

26/1 – Dyvekes Vinkjeller, Bergen – Facebookevent.
27/1 – Bryggerihuset, Beitostølen – Billetter
28/1 – Huskonsert, Hundorp (utsolgt)
30/1 – Huskonsert (utsolgt)
31/1 – Moskus, Trondheim –  Facebookevent
1/2 – Herr Nilsen, Oslo – Facebookevent
3/2 – Haugesund, lukket arr. Send mail til cupublicity@ymail.com for billetter. 

Forrige artikkelKongebursdag!
Neste artikkelDie With Your Boots On feirer bursdag
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here