Pat Reedy & The Longtime Goners på Norgesturné

Sommeren er countryfestivalenes tid i Norge. På noen av dem kan du til og med høre countrymusikk. Om du ikke er mett, så er en av Nashvilles virkelige godbiter på rundtur i Norge i disse dager. “Honky tonk for the modern world” har Pat Reedy & The Longtime Goners blitt omtalt som – og mer korrekt tror jeg ikke det kan beskrives. 

De åpner Norgesturnéen i kveld, på allerede legendariske Arnemoen Gard i Ringebu.

Deretter tar de turen til Odal, Bø, Halden, Oslo; Bergen og Trondheim. 

Pat Reedy & The Longtime Goners spiller god gammeldags, ekte og genuin blue collar countrymusikk. Med historier om hverdagsslit, seine kvelder på bar og kjærlighet som slettes ikke gikk som man håpet. Fra han startet karrieren som gatemusiker i New Orleans, så har Reedy utviklet seg som musiker og enterainer – og i Nashville fant han sin plass.

New Orleans-inspirasjonen er ikke lenger like tydelig i musikken hans, derimot har han laget et moderne country-uttrykk som blander blue collar-tekster med genuin country og honky tonk – akkurat slik vi elsker det. 

Platen Pat Reedy & The Longtime Goners kom i 2013, senere fulgt av Highway Bound som kom ut i 2017, og i 2018 fulgte han opp med That’s All There Is (And There Ain’t No More)

Og nå er han altså i Norge for første gang. Gå ikke glipp av denne turnéen, kjære musikkvenner!

Turnéplan:

1. august: Arnemoen Gard, Ringebu – Facebookevent
2. august: Odal Rockeklubb, Austvatn – Facebookevent
3. august: The Bull Inn, Bø i Telemark – Facebookevent
4. august: Siste Reis, Halden – Facebookevent
19. august:  Ly, Oslo – Facebookevent
20: august: Dust of Daylight, Bergen (UTSOLGT)
21: augsut: Moskus, Trondheim – Facebookevent

Forrige artikkelFairground Song – ny single fra GISKE
Neste artikkelFredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Heart Slows Down (Reincarnated)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here