Fredagsvideo: Beth Bombara – I Only Cry When I’m Alone/Upside Down

Da Andrew Leahey turnérte Norge i fjor så gikk han rundt med en genser påtrykt “Beth Bombara”. Under årets Americanafest i Nashville så ble vi invitert på middagsselskap hos våre venner Adrian og Meredith. Der ble vi blant annet introdusert for en hyggelig jente ved navn Beth. Som viste seg å være den selvsamme Beth Bombara som Andrew t-skjorte reklamerte for.

Og i høst slapp hun den herlige dobbelvideoen “I Only Cry When I’m Alone” og “Upside Down”, som ikke bare en knakende god produksjon, men også to virkelig gode låter. Og Beths herlige rock’n’roll er garantert musikk som vil varme frosne ledd her i Norge i disse dager.

Derfor; ukens video er Beth Bombara. Kos dere!

Sjekk henne ut på Facebook.

Forrige artikkelSinglefredag: Sweetheart, Una Walkenhorst, Drive-By Truckers
Neste artikkelLucinda Williams til Bergenfest 2020
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here