Bergen Live har annonsert en av sine aller beste bookinger noensinne. Selveste Lucinda Williams er bekreftet til sommerens festival. Dama med den aller mest rustne stemmen av alle, damen som har vært en del av alt.country, americana og roots-scenen siden midten av 70-tallet, en legende og pionér innen låtskriveryrket og en artist med en sagnomsust livshistorie med seg i bagasjen. Alle hjerter gleder seg over at dama som er alt for kul til å bli glemt dukker opp på Vestlandet og Bergenfest en dag i midten av juni.

I 2018 feiret hun 20-års jubileumet til et av 90-tallets aller beste album, Car Wheels On A Gravel Road. Det gjorde hun med en omfattende turné som varte langt inn i dette året, til strålende omtaler fra de stedene hun var innom. Hennes siste album, The Ghosts of Highway 20, kom ut så langt tilbake som i 2016, så det er ikke helt umulig at det er tid for ny musikk i løpet av det kommende året. Inntil det eventuelt skjer kan vi forberede oss på det som skal komme med en spilleliste med hennes aller beste låter.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Beth Bombara – I Only Cry When I’m Alone/Upside Down
Neste artikkelÅrets internasjonale album 2019
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here