Fredagsvideo: Hakan Markussen – Julia

Onsdag 9. april spilte Hakan Markussen en inspirert stuekonsert i Bergen foran et entusiastisk publikum i en fullsatt stue. Han kunne presenterer et knippe nye låter, i tillegg til låter fra den fantastiske “The Track” fra i fjor.

Som en liten forsmak kan vi by på en kjapt redigert versjon av den nye låten “Julia”. Vi håper det faller i smak, og ønsker alle en fortreffelig fredag.

Forrige artikkelMarius Kristiansen – Live at Kolben
Neste artikkelSpilleliste April 2014
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here