Hakan Markussen - BBF

I sommer spilte Hakan Markussen nanofestivalen Backyard Barbeque Festival, som vi selv har etablert som Verdens Minste Festival. Blant de andre gjestene dette året fant vi Neal Hoffmann og Ha Ha Tonka.

Hakan ga i fjor ut platen The Track, som var min klare favoritt blant de norske platene som ble gitt ut i 2013. For over ti år siden hørte jeg «Where I Usually Go» første gang, siden den gang har jeg levd med låten i fast rotasjon i alle mixer og samlinger jeg har laget til bilturer, fester og desslike. Og når låtene Hakan har skrevet selv til og med er ENDA bedre enn «Where I Usually Go», så er det klart at platen er fantastisk.

Og etter alle disse årene fikk jeg endelig høre Hakan live. Det har tatt litt tid å skru sammen disse videoene, da hovedlydkilden var ødelagt, og man måtte trikse det til fra flere andre lavkvalitets lydkilder. Det har uansett blitt et knippe videoer som er både se- og hørbare.

Her er «The Track» fra denne konserten – og hvis du KLIKKER HER – så går du rett til Playlisten med hele konserten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0NQ_OcB-KJo[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelJoe Nolan – Tornado
Neste artikkelDoD Live Presents: Neal Hoffmann
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here