fbpx

Hakan Markussen – Live at the Backyard Barbeque Festival

Hakan Markussen - BBF

I sommer spilte Hakan Markussen nanofestivalen Backyard Barbeque Festival, som vi selv har etablert som Verdens Minste Festival. Blant de andre gjestene dette året fant vi Neal Hoffmann og Ha Ha Tonka.

Hakan ga i fjor ut platen The Track, som var min klare favoritt blant de norske platene som ble gitt ut i 2013. For over ti år siden hørte jeg “Where I Usually Go” første gang, siden den gang har jeg levd med låten i fast rotasjon i alle mixer og samlinger jeg har laget til bilturer, fester og desslike. Og når låtene Hakan har skrevet selv til og med er ENDA bedre enn “Where I Usually Go”, så er det klart at platen er fantastisk.

Og etter alle disse årene fikk jeg endelig høre Hakan live. Det har tatt litt tid å skru sammen disse videoene, da hovedlydkilden var ødelagt, og man måtte trikse det til fra flere andre lavkvalitets lydkilder. Det har uansett blitt et knippe videoer som er både se- og hørbare.

Her er “The Track” fra denne konserten – og hvis du KLIKKER HER – så går du rett til Playlisten med hele konserten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0NQ_OcB-KJo[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?