Matinee Podcast med Knut Andre og Jan Kristoffer Dale har vært tilbake på eteren en god stund nå etter en lengre pause. Det handler ofte om skrekk og gru, sci-fi eller 80 og 90-talls action når Knut og Jan setter i gang, men så er det noen ganger de snakker om filmer som passer rett inn i den verdenen av musikkhistorie som mange av oss kjenner til i en eller annen grad. Episode 20 handler om legenden Blaze Foley og filmen «Blaze» av Ethan Hawke, en film som endelig er tilgjengelig i Norge og som er blitt en av de siste års aller mest interessante musikkfilmer.

Blaze Foley er ikke akkurat den aller mest kjente artisten for folk flest, men har kanskje en av de mest spesielle historiene man kan bli kjent med. Sjekk ut både film og podcast, du vil ikke angre et sekund. Du finner podcasten der du vanligvis finner dine podcaster, eventuelt hør direkte på nettsiden til Matinee Podcast. Husk å abonnere så får du med deg når Knut og Jan har lagt ut neste pod. 

Hør her: Matinee Podcast – Episode 20 Blaze

blazefoley.com

SHARE
Forrige artikkelRuby Red & The Moonshine Brothers – Over The Wall
Neste artikkelErik Moll live i Torbjørns Konserthall
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here