Erik Moll live i Torbjørns Konserthall

I vår konsertserie “Lokale helter”, så har vi invitert Erik Moll på besøk i Torbjørns Konserthall. 

Erik Moll er en av de som virkelig etablerte countrymusikk og etterhvert Americana som sjanger i Norge. Tidlig på 60-tallet flyttet han til Bergen, og sammen med Rune Walle (Flying Norwegians, Ozark Mountain Daredevils) etablerte han det legendariske bandet Hole In The Wall – som var langt forut for sin tid – og der særlig debutplaten Hole In The Wall står som en bauta i norsk platehistorie. 

Med syv soloalbum bak seg, i tillegg til et knippe med andre band og konstellasjoner – så fikk han i 2015 Spellemannprisen for årets countryalbum med platen Many Years To Go, som vi skrev om her på Dust of Daylight. 

Erik var sterk bidragsyter til den første store “Rootsbølgen” i Norge, da han på starten av 90-tallet skrev låter for folk som Steinar Albrigtsen, Lynni Treekrem, Bretteville og Rita Eriksen i tillegg til egen karriere. På 70-tallet bodde og skrev Moll i California, før han fra tidlig 80-tall tilbrakte 13 år i Austin, Texas som artist og låtskriver. 

Gå IKKE glipp av dette møtet med Erik Moll i en personlig og intim setting i Torbjørns Konserthall!

Billetter finner du på Tikkio.

Husk at vi har 100% utsolgte hus, og halvparten av billettene er solgt – så det kan være smart å kjøpe billett på forhånd. Heng deg gjerne på Facebookeventet for mer info og videoer. 

Forrige artikkelMatinee Podcast – Blaze
Neste artikkelCaroline Spence – Mint Condition
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here