Fredagsvideo: The Margarets – She Caught The Last Bus Home

Vi har hørt rykter om denne videoen siden den ble laget i 2005, og nå er den endelig på YouTube. Ronnie MAG Larsen viser her at han kan mer enn å skrive og å være popstjerne, når han som regissør gir oss “She Caught The Last Bus Home”.  En helt fantastisk video fra et av mine favorittband; The Margarets.

Videoen er sterkt inspirert av film noir, og inneholder alt vi strengt tatt behøver: En sabla god låt fra et enda bedre band. En fet bil. Søte jenter – og en Alex Rinde som viser seg å være en drivende god skuespiller, der han fremstår som en mørk og plaget sjel som det kanskje er håp for likevel?

Enjoy, og god fredag!

Forrige artikkelTodd Snider – The Storyteller
Neste artikkelFredagsvideo: Hakan – Where I Usually Go
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here