Lørdag gikk den 10. Sommerfesten på Giske av stabelen, og mens dette pågikk satt undertegnende i en bil som beveget seg i motsatt retning av festivaløyas beliggenhet. Som vanlig kom feriekabalen, jobb og barnevakter i veien for å endelig få oppleve Sommerens Vakreste Eventyr. I år var også første gang (såvidt meg bekjent) at festen ikke ble streamet på internett, så fortvilelsen var stor når ryktene begynte å løpe om en sensasjon på Giske.

Som kjent har undertegnede et langt og intenst kjærlighetsforhold til The Margarets – som er veldokumentert her på bloggen, og planen (før planen som vanlig sprakk) var å suse opp til Giske for å se Rune Berg med band, som skulle spille låter fra den eminente platen «Hølå«. På grunn av sykdom ble den konserten avlyst, og erstattet med noe minst like bra – nemlig Rune, Ronnie & Alex.

Og da gikk det som det måtte gå.

Festivalgeneralene Lars Berg Giskeødegård og Ante Giskeødegård var tidligere mer kjent som popstjerner i det fineste bandet Norge har produsert; The Margarets enn som festivalarrangører. I The Margarets spilte de som alle vet sammen med Rune, Ronnie & Alex, før de etterhvert ble festivalsjefer over det beste Sunnmøre har å tilby på festivalfronten.

Så med 3/5 av bandet allerede på scenen, så var det en særdeles gledelig overraskelse å se bildene av et gjenforent The Margarets fra Sommerfesten 2013.

Og så dukket heldigvis videoen opp på YouTube, og både gåsehud og en tåre i øyekroken var et faktum.

Ta del i gjenforeningen, fra årets Sommerfest på Giske:

 

SHARE
Forrige artikkelTedo Stone – Good Go Bad
Neste artikkelStephen Simmons – Hearsay
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here