Video: Jason Isbell – Alabama Pines

 

En av årets aller beste låter heter “Alabama Pines” og kommer fra Jason Isbell, og platen “Here We Rest“. Og nå har han omsider fått laget en video som følger låten. Så her er den blodferske videoen til felles glede en tidlig onsdag morgen.

Ryan Adams var strålende fornøyd, og siden de turnerte sammen i forrige uke så har de brukt tiden på å flørte og fortelle hverandre vitser på Twitter. Men i går var da videoen tema:

 

Forrige artikkelNude Not Naked
Neste artikkelRyan Adams – Night Sweats
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here