Her i Ryan Adams eget lille hjørne av Musikkbloggen har latteren sittet løst de siste dagene. Først og fremst så har de dårlige arkade-spill vitsene han har fortalt Jason Isbell på Twitter de siste dagene vært STOR underholdning. Dernest så debuterte han første episode av «Night Sweats», og naturlig nok så er det en Halloween special.

I perioden hvor han holdt seg unna musikk, så laget han utallige sinnsyke videoer som han lastet opp til YouTube og forskjellige blogger og videonettsteder.

Nå har PaxAm laget en litt mer påkostet video, der Ryan er VJ som presenterer en playlist med noen av sine favoritt black-metal låter.

Der finner vi norske Emperor, Satyricon og Burzum, foruten Ryan selv, den SYKESTE reklamevideoen for kniver du noen gang vil se – og naturlig nok: Commodores.

Egentlig må du bare se dette showet, og husk å klikke på playlisten når den popper opp i videoen. Kniv-videoen må du bare få med deg.

Ryan Adams : Night Sweats…. enjoy!?

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelVideo: Jason Isbell – Alabama Pines
Neste artikkelSmåplukk fra platebunken # 13
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here