Fredagsvideo: Ryan Adams – Firecracker

Siden Ryan Adams dro til New York for å gå i studio igjen i dag tidlig, og siden han er verdens flinkeste – så blir han herved innhaver av en av dagens to fredagsvideoer. Jada, to stk idag siden man ikke klarer å bestemme seg for hva som er skikkelig fredagsstemning. Dette er låten «Firecracker», fra det jeg anser som hans beste plate – «Gold», som du kan lese mer om her på Musikkbloggen.

Dette er en akustisk versjon, innspilt i skikkelige fredagsomgivelser på Jamaica. Enjoy!

SHARE
Forrige artikkelCountryplate på vei fra Don Henley
Neste artikkelFredagsvideo: Rhett Miller – Our Love
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

4 COMMENTS

  1. Vet du noe som ingen andre vet? 🙂 Klarer Ryan Adams å lage en ny plate som kan måle seg med Heartbreaker eller Gold på melodifronten? Det er jo ikke tekstene hans som er problemet, men han har etter min mening aldri helt klart å følge opp melodiene fra de to første albumene?

    • Han har hengt rundt i studio de siste månedene, og det lekker jo alltid ut litt småting selv om han prøver å holde tight lokk på tingene. New York-innspillingene virker MEGET lovende – i retning Love is Hell, LA innspillingene høres mer ut som det han har gjort de siste årene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here