Ryan Adams – Lucky Now (offisiell musikkvideo)

I dag er offisiell releasedato for Lucky Now her på planeten jorden. Nå har jo litt av futten gått ut av releasen, ettersom platen kunne streames på NPR allerede for flere uker siden, og siden platebransjen har bestemt at fredag er releasedag i Norge så har jo vi hatt offisiell tilgang til den hele helgen. Anmeldelsen kunne du finne her på bloggen forrige mandag.

Men Ryan velger likevel å gjøre litt stas på oss, og slipper den offisielle musikkvideoen til «Lucky Now». Og her har han tatt de elementene som vi vet funker. Tøffe biler og hotte damer. Og så har han laget en video som fanger stemningen fra låten helt perfekt. Nydelig laget, og den minner meg litt om Ronnie MAG Larsens herlige video for The Margarets «She Caught The Last Bus Home»

Ryan Adams: «Lucky Now», fra albumet «Ashes & Fire»

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Robert Post – Landing.
Neste artikkelStephen Simmons – The Big Show
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here