Fredagsvideo: Robert Post – Landing.

Som kjent så kommer det nye albumet til Robert Post ut den 4. november. Det vi har hørt til nå virker veldig lovende, og dagens lille godbit gjør ingenting for å fjerne det inntrykket. Snarere tvert imot!

For nå kan vi presentere den helt rykende ferske videoen «Landing» her på Musikkbloggen. Og dette er gåsehudmateriale!

Robert Post synger og spiller, Lise Voldsdal spiller fiolin, Rune Berg har mikset låten og Egil Olsen har laget videoen.

Kos deg med «Landing». Det er FREDAG!

SHARE
Forrige artikkelOtis Gibbs – Garage, 05.10.2011
Neste artikkelRyan Adams – Lucky Now (offisiell musikkvideo)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here