Som vi meldte på Twitter i går, så la Ryan Adams ut den bebudete platen “Cardinals III/IV” til forhåndsbestilling i går klokken 23.00 norsk tid.

Pr. nå så er CD-varianten utsolgt, og det jobbes etter sigende med å trykke opp fler.

Vinylutgaven er fortsatt tilgjengelig og den gir deg dobbel LPen “Cardinals III/IV”, platen som digitale filer, to plakater med bilder fra Neal Casal (som også lagde fotoboken “A View Of Other Window” om turneene med bilder fra turneene med Ryan Adams & The Cardinals), en plakat med det som kan se ut som et bilde Ryan tok i New York i sommer og la ut på Facebooksiden sin i den perioden, samt en ekslusiv nedlasting av 11 demoer fra studioperioden når denne platen ble innspilt.

Det er vel ikke noe annet å si enn løp og kjøp.

Og DET kan du gjøre hos Ryan Adams Pax-AM Records. Platen er på gaten 14. desember.

Forrige artikkelFredagsvideo: Todd Snider – K.K. Rider/Don’t It Make You Wanna Dance
Neste artikkelSons Of Bill – One Town Away
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here