Som kjent så er Ryan Adams i gang med å spille inn sin nye plate, produsert av Glyn Johns.

Forrige uke dukket han opp og gjorde en overraskende oppvarmingsjobb for Emmylou Harris i Los Angeles.

I all oppstandelsen rundt Bergenfest så har jeg helt glemt å poste disse videoene, men her er de i hvertfall til glede for de som enda ikke har sporet dem opp. En ok oppvarming til junis store høydepunkt, Ryan Adams i Oslo.

Her er godbitene altså. 4 nye låter, 3 gamle låter. Og en fan TASTISK duett med Emmylou Harris i «My Sweet Carolina»

Dirty Rain:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

I Just Don’t Know What To Say:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Invisible Riverside:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Only If You’re Lucky:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Blue Hotel:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Everybody Knows:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Oh My Sweet Carolina:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelEmmylou Harris – Grieghallen, 01.05.2011
Neste artikkelKevin Welch, nå også som vikargitarist i Reckless Kelly
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here