Coverbilde My Mind PoorEdward_1400x1400

De to brødrene Rinde fra Stavanger er tilbake, og singelen «My Mind» bærer bud om en ny retning, og mest trolig nok en innertier fra Poor Edward. De tar også med seg gitarene sine ut på en akustisk turné i april / mai, så få det med deg!

De ga ut platen Time is Gonna Change You i 2011, og var en av årets virkelige godbiter i mine ører. Oppfølger-EPen Brooklyn fra 2013 traff ikke mine ører, da de hadde valgt en litt mer elektronisk retning. Men på singelen «My Mind» ligger de i et mer rendyrket pop-landskap. Grunnlaget er selvsagt de umiskjennelige vokalharmoniene, og kombinert med en stilsikker produksjon og en temmelig overbevisende blåserekke så låter dette kuler og krutt. Eller faktisk mye finere enn kuler og krutt. Det låter faktisk alt annet enn kuler og krutt. Det låter rett og slett bare veldig veldig fint.

Gjør deg opp din egen mening, her er låten på Soundcloud.

Turnéplan april/mai 2014:

9/4 : Fredrikstad – Cafe Magenta
10/4: Drammen – Buddy Scene
11/4: Kongsberg – Christians Kjelle
12/4: Notodden – Cafe felicia
22/4: Oslo – Bonanza
23/4: Molde – Cafe Syd
24/4: Ålesund – Banken
25/4: Ørsta – Fru Svendsen
26/4: Bergen – Kvarteret
21/5: Sandefjord – Draaben Bar
22/5: Oslo – Buckleys
23/5: Arendal – NO9
24/5: Stavanger – Bøker og Børst

Besøk Poor Edward på nett, på Facebook, på YouTube, Spotify eller Wimp.

SHARE
Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: In Any Other Lifetime
Neste artikkelMarius Kristiansen – Live at Kolben
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here