fbpx

Ny single fra Poor Edward

Coverbilde My Mind PoorEdward_1400x1400

De to brødrene Rinde fra Stavanger er tilbake, og singelen “My Mind” bærer bud om en ny retning, og mest trolig nok en innertier fra Poor Edward. De tar også med seg gitarene sine ut på en akustisk turné i april / mai, så få det med deg!

De ga ut platen Time is Gonna Change You i 2011, og var en av årets virkelige godbiter i mine ører. Oppfølger-EPen Brooklyn fra 2013 traff ikke mine ører, da de hadde valgt en litt mer elektronisk retning. Men på singelen “My Mind” ligger de i et mer rendyrket pop-landskap. Grunnlaget er selvsagt de umiskjennelige vokalharmoniene, og kombinert med en stilsikker produksjon og en temmelig overbevisende blåserekke så låter dette kuler og krutt. Eller faktisk mye finere enn kuler og krutt. Det låter faktisk alt annet enn kuler og krutt. Det låter rett og slett bare veldig veldig fint.

Gjør deg opp din egen mening, her er låten på Soundcloud.

Turnéplan april/mai 2014:

9/4 : Fredrikstad – Cafe Magenta
10/4: Drammen – Buddy Scene
11/4: Kongsberg – Christians Kjelle
12/4: Notodden – Cafe felicia
22/4: Oslo – Bonanza
23/4: Molde – Cafe Syd
24/4: Ålesund – Banken
25/4: Ørsta – Fru Svendsen
26/4: Bergen – Kvarteret
21/5: Sandefjord – Draaben Bar
22/5: Oslo – Buckleys
23/5: Arendal – NO9
24/5: Stavanger – Bøker og Børst

Besøk Poor Edward på nett, på Facebook, på YouTube, Spotify eller Wimp.

Siste artikler

Lest dette?