For de som ikke klarer å vente lengre, så ligger Ryan Adams nye album «Ashes & Fire» nå ute til forhåndslytting på NPR.org.

Det er det komplette albumet som fullt lovlig ligger ute, så det er selvsagt en kraftig oppdatering etter forrige ukes teaser med 30 sekunder pr. låt fra Amazon.

Klikk deg inn for å høre en av de sterkeste kandidatene til årets album. Du finner lyden på npr.org.

 

SHARE
Forrige artikkelORBO & The Longshots – Oseana, 23.09.2011
Neste artikkelJim Cuddy – Skyscraper Soul
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here