Dust of Daylight har den store gleden av å kunne presentere et nytt tilskudd til siden vår. Våre to bidragsytere fra Froland, Jan Kristoffer og Knut Andrè er begge lidenskapelige filmelskere og har i lengre tid produsert sin egen podcast om nettopp film, Matinee Podcast. Der har de analysert, snakket og diskutert om både nye og gamle filmer, tv-serier og regissører og skuespillere og mye mye mer.

Vi spurte de så pent vi kan, en måneds tid før jul, om de kunne tenke seg å dele podcasten med alle leserne på Dust of Daylight. Det sa de heldigvis ja til, og fra og med neste utgave av Matinee Podcast så blir lenker og en liten innholdsomtale for hver episode tilgjengelig på siden her. Dette er selvsagt i tillegg til at du kan høre Matinee Podcast via iTunes eller på den offisielle nettsiden matineepodcast.tumblr.com. Du finner også Matinee Podcast på Facebook og Twitter, klikk deg inn der for å følge med på hva som skjer.

For et par dager siden fikk vi, og Matinee Podcast sine venner på Facebook, denne meldingen fra Knut Andrè og Jan Kristoffer. Nå gleder vi oss bare til gutta er tilbake!

Hei, og godt nytt år til dere som hører på! Vi er tilbake om et par uker. Vi takker dere for tålmodigheten. Til fredag skal vi se “The Revenant”, og etter det følger vår oppsummering av film og tv-året 2015. Deretter blir det en liten forandring, og den er liten, men etter at vi har oppsummert filmåret 2015 kommer vi til å dedikere hver episode til en enkelt film. Det kan være en klassiker, eller en ny film. Det spiller ingen rolle. Det eneste kriteriet er at det er en film VI har lyst til å snakke om. Grunnen til dette er at vi, som filminteresserte, ofte har lyst til å se filmer på nytt, og en annen grunn er at vi har ikke alltid lyst til å bruke masse tid på å finne et aktuelt tema til en nye episode. Kall oss gjerne late, men vi får ikke penger for å drive på med dette – dette er en hobby. Og for ordens skyld: Vi sier ikke at vi ikke kommer til å ha dagsaktuelle episoder igjen, for det kommer vi garantert til å ha, men for det meste kommer vi til å drive med filmanalyse. Hvilken filmer kommer vi til å prate om? Det vil variere. Kom gjerne med innspill. Har du en film du gjerne vil høre oss snakke om, så ta gjerne kontakt. Vi har allerede bestemt oss for noen filmer, men for all del, kom gjerne med forslag. Vi lover å variere filmsjangere, og regissører vi snakker om. Vi gleder oss til å komme igang med Matinee Podcast igjen. Så til slutt vil vi igjen takke alle dere som hører på – nye episoder kommer snart.

Det er vel helt unødvendig å si at vi gleder oss vanvittig mye til gutta kommer i gang!

Matinee PodcastFacebookiTunes – Twitter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here