Israel NashDa har endelig Bergenfest sluppet den første gjennomført Dust of Daylight-vennlige delen av årets program. Foruten den tidligere bookingen av Wilco, kan Bergenfest nå by på fyrverkeriet Vintage Trouble, vår gode venn Israel Nash og den legendariske gullstemmen Patty Griffin. For de som ikke er lei av å piske en død hest, så kommer også Band of Horses tilbake til Bergen – til glede for mange fans.

Les mer hos Bergenfest.no

 

 

Forrige artikkelMatinee Podcast kommer til Dust of Daylight
Neste artikkelUncle Lucius snart klar for Europa
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here